bedst af vores

Ressourcer

Penge til forældre: Børnepenge, børnebidrag, enlig forsørgerydelse, børneydelse | min barsel

Omvendt kan der være tale om et ægteskabslignende forhold mellem to personer, selv om der ikke er samme folkeregisteradresse, hvis det skønnes, at den part, der er tilmeldt folkeregisteret på en anden adresse, reelt ikke bor på

Guide til enlig forsørger. Få økonomisk støtte som enlig forsørger

Der findes mange muligheder for økonomisk støtte til dig som er enlig forsørger. Her kan du blive klogere på, hvad du har af muligheder og hvordan du kan få en bedre økonomi som enlig forsørger.

GUIDE Familieforsker guider dig til, hvordan du og dine børn trives bedst

Aldrig har så mange forældre boet hver for sig. Siden 2010 er tallet af enlige forsørgere med et eller to børn steget med otte procent, viser tal fra Danmarks Statistik. På årets første dag i år lå tallet på 166.905.

10 gode råd til enlige mødre

Det kan være svært, når ens familie adskiller sig fra den gængse kernefamilie. Her er 10 gode råd til, hvordan man tackler at være alenemor med sine børn. Det kan være svært, når ens familie adskiller sig fra den gængse kernefamilie. Men hvis man tager

Money Lagring Tips for enlige forældre. Tips til at spare penge for enlige forældre

Når du er ude at handle, og betaler kontant, kun bruge papirfakturaer. Rengør regelmæssigt løs ændring fra din taske, og opbevares i en beholder med låg. Denne måde, hvis du kører mangler penge på et tidspunkt, vil du have den ændring, du kan kontanter hvis nødvendigt. Skift tilføjer op meget hurtigt!

5 Tips til enlige forældre familier 2020 - Mas to doc

Der er mere til back-to-school prep end at købe nye tøj og skoleartikler. Mens samling er det rigtige gear, er det vigtigt at proaktivt udforme dine børns rutiner til forberedelse til skolen fortjener mindst lige så meget opmærksomhed. Disse 5 back-to-school tips hjælper dig med at planlægge og lette dine børns

7 Tips Til At Gøre Enkeltforældre Lettere Og Mere Effektive

Når folk drømmer om at vokse op og have en familie, er det sjældent, at de ikke biller sig selv og rejser børn alene. Men de kolde hårde fakta er, at 15% af familierne i Australien er enlige forældrefamilier (Australian Bureau of Statistics, juni 2012),

At være enlig mor: Hvad der venter dig

Familier med enlige forældre har altid eksisteret. At opdrage børn er svært. Som enlig forælder er det endnu mere krævende. Det vil være svært, men som enlig forælder kan du stadig opdrage glade børn.

SÅDAN OPDRAGER DU GLADE OG SUNDE BØRN ALENE

Det er ikke så meget anderledes at opdrage børn som enlig mor, end som hvis der var to forældre – og alligevel er alt anderledes. Selv om du allerede har været mor i flere år inden bruddet, kan det pludselig at skulle klare alt selv føles som at sætte sig ind i en bil og helt uden køretimer bare.

Ensomhed hos enker, enkemænd og skilte

At føle at der opstår et tomrum, når man mister en ægtefælle eller samlever, er kun naturligt. Det er i sig selv ubehageligt, og det kan blive uoverskueligt og måske endda farligt for helbredet, 

SÅDAN SER ET BUDGET UD FOR EN ENLIG MOR

Når man er enlig mor, så lever man med en økonomi, som på indtægtssiden har lidt flere poster end en almindelig husholdning. Det skyldes, at der er flere muligheder for at få suppleret den enlige indtægt, man ellers skulle klare sig for.

Din guide til enlig forsørger

Er du blevet enlig forsørger, men er i tvivl om hvilke muligheder du har for at få økonomisk støtte? Som enlig forsørger skal du leve op til specifikke krav, for at være berettet til støtten.

5 vigtige råd til dig med unge børn

Vi forældre har en tendens til at have en holdning til og mening om stort set alt, som den unge gør. Som regel er det, fordi vi vil dem det bedste, og vi vil beskytte dem og sørge for, at de gør det 

Sådan lever vi med sorgen efter at have mistet vores ægtefæller

Sorgen over at miste den eneste ene kommer man aldrig over, men man bliver nødt til at lære at leve med den. Her fortæller ..

Sådan får du en bedre økonomi som enlig forsørger

Som enlig forsørger skal man, ud over børnene, også passe sit arbejde, sit hjem og sin omgangskreds. Der er kun 24 timer i døgnet og masser af bekymringer, om man slår til eller ej. Økonomi behøver imidlertid ikke være en af dem. I denne artikel giver vi dig tips til en bedre økonomi som enlig forsørger.

Overlevelses guide som enlig mor #1 (Rimelig frisk overskrift)

Er blevet spurgt om jeg vil komme med nogle gode råd, til hvordan man kan gøre et liv med barn og fuldtidsjob en lille smule nemmere. Det ved jeg ikke om jeg kan, men jeg kan i hvert fald fortælle hvordan jeg gør tingene hjemme hos os.

GUIDE: Gratis rådgivning til enlig forsørger. Økonomisk støtte til enlig forsørger

Det er ikke let at være enlig forsørger. Hvis du er enlig forælder, så kan økonomien være svær at holde styr på. Men heldigvis findes der mange forskellige muligheder for økonomisk støtte i Danmark, og denne støtte kommer i flere forskellige former og

Hvis du er enlig forælder, kan økonomien være svær at holde styr på.

Der findes forskellige muligheder for økonomisk støtte, som måske kan være relevante for dig, hvis du er enlig forælder. Få vejledning og overblik over, hvad der findes, og om du kan søge det – vælg blandt artiklerne herunder.

Rådgivning til enlige forældre 2020

Hvis du opdrager et barn på egen hånd, skal du ikke være bange for at bede om hjælp fra venner og familie. Du kan også opleve, at andre enlige forældre er en god kilde til støtte.
At finde støtte som enlig forælder

Enlige forældre er klar til bofællesskaber

Mere end hver fjerde singlemor eller singlefar – 27 procent – overvejer at flytte i bofællesskab med ligesindede. Det viser en rundspørge blandt 934 enlige forældre, som det sociale netværk Singleplus.dk har foretaget for Politiken. Det tal er så højt, at vi bør begynde at indrette os efter det, mener familie- og kønsforsker Karen Sjørup ved Roskilde Universitetscenter:

Forældre tip, stilarter og klasser - 2020

Måske er ingen anden virksomhed så skræmmende og så givende som at opdrage børn. Fra deres første græle, når de kommer ind i verden, indtil de påtager sig det fulde ansvar for voksenlivet, går der aldrig en dag uden nogen selvtillid i tvivl om “hvordan vil de vise sig?” Formålet med denne artikel er at give et perspektiv og

Alene-forældre kan sagtens rejse med hele børneflokken

Det er måske ikke lige udlandsrejser med fly og hele charterpakken, der står øverst på ferieprogrammet, når kernefamiliestrukturen er brudt, og ferie alene med ungerne ligger forude.

Overlevelses guide som enlig mor

Er blevet spurgt om jeg vil komme med nogle gode råd, til hvordan man kan gøre et liv med barn og fuldtidsjob en lille smule nemmere. Det ved jeg ikke om jeg kan, men jeg kan i hvert fald fortælle hvordan jeg gør tingene hjemme hos os.

Du kan få forskellige børnetilskud afhængig af din situation

 Hvis du får supplerende børnetilskud for forældre i praktik, vil tilskuddet blive udbetalt sidste hverdag i måneden. Første gang du får børnetilskud, er måneden efter, du har søgt om det og 

Enlig forælder uden stress

Forleden dag blev min datter ringet hjem fra børnehaven. Hun var træt og virkede sløj. Samme eftermiddag var min søn Albert til børnefødselsdag og skulle hentes derfra.

Sådan bliver du en god enlig forælder

Aldrig har så mange forældre boet hver for sig. Siden 2010 er tallet af enlige forsørgere med et eller to børn steget med otte procent, viser tal fra Danmarks Statistik. På årets første dag i år lå tallet på 166.905.

Guide til enlig forsørger

For mange enlige forsørgere kan økonomien være en udfordring. Det koster mange penge, at have børn. Derfor er der lavet økonomisk støtte til enlige, som måske ellers ikke har mulighed 

Sådan får vi det til at hænge sammen

Ingelise er alene med fem børn, og får det til at løbe rundt. Hun er på dagpenge og undrer sig over brokkeriet over kontanthjælpen.

Enker kæmper for at få en ny identitet

Sorgen over tabet af ægtemanden kan være så stærk, at enker i deres første fase af sorgen slås for at genvinde kontrollen over livet og forsøge at se sig selv i et nyt lys.

Enke: At gå igennem en sorg er at komme overens med en forandret verden

Et bugtende sted på Margueritruten mellem Struer og Sallingsund passerer man en have, der ligger bag en høj tjørnehæk. Måske bemærker man den gamle blodbøgs fyldige krone eller de store lindetræer i indkørslen. Bag hækken bor forfatter og ..

0/50 ratings