Via clairvoyance har du mulighed for at opgradere både dine medarbejdere og hele virksomheden. Clairvoyance er ikke fup og fidus. Der kommer ikke en kroget gammel heks, med en krystalkugle under armen og med mystiske kort i baglommen. Der kommer en professionel clairvoyant, som både kan fungere som foredragsholder, for ledelse og alle medarbejdere. Samtidig er der mulighed for sessioner med hver eneste medarbejder i virksomheden.

Clairvoyance giver det store overblik

Gennem clairvoyance kan virksomheden opnå klarhed om egne mål og visioner. Både mål, visioner og selve grundideer forskubber sig over tid. Clairvoyance kan hjælpe med igen at finde tilbage til sporet, eller at udstikke helt nye spor at gå af.

En virksomhed er summen af sine medarbejdere

Mål og vision skal stemme overens. Ikke kun på ledere bordet. Alle medarbejdere skal kunne se visionen og have ambition om, i fælles flok, at nå frem til målet.

Clairvoyance kan give de enkelte medarbejdere hver deres vision og afklarer deres drømme.

Nogen forlader skuden andre mønstre

Under den personlige clairvoyance vil der højst sandsynligt være medarbejdere, som viser sig, slet ikke at være det rigtige sted. Hverken i forhold til virksomheden, eller deres personlige liv. Disse medarbejdere vil gennem clairvoyance opdage deres virkelige drømme og formål her i livet. De vil højst sandsynligt vælge at opsige deres stilling og gå nye veje.

Firmaet mister medarbejdere, men de der stadig er i virksomheden, er dem der har samme vision og mål som virksomheden.

Nye medarbejdere kan ansættes og gennem clairvoyance kan det testes om deres drømme og mål, passer bedre ind i virksomhedens samlede vision og mål.

Clairvoyance giver således afklaring og positiv forandring, for både de enkelte medarbejdere og for hele firmaet. Alles mål og vision kommer på linje og går samme vej.e