Du har sikkert hørt meget om hvor praktisk og nødvendigt det er at installere en kattelem i ens bolig, hvis man har kat, men vidste du også at der findes noget lignende i forhold til hunde i form af en hundelem? At installere en hundelem i ens hjem kan være til stor hjælp, da hunden kan gå ind og ud af boligen, som det passer den, mens man selv er ude af hjemmet. På denne måde kan hunden gå udenfor i haven eller gården for eksempel uden du behøver at være der til at lukke den ud. Der findes mange forskellige løsninger til hundelemme, du kan vælge alt efter hvordan din boligsituation ser ud og hvor stor hunden er.

Praktisk og nemt

Selv når man er hundeejer og ved at hunden ikke har godt af at trippe rundt i hjemmet hele dagen, er det svært at finde tid til at være hos den hele tiden og gå lange, især hvis man har lange arbejdsdage eller undervisningsdage eller har andre ting at tage sig til i hverdagen. Hundelemme er en god og praktisk løsning på dette problem, da hunden kan gå ud og ind som det passer den. Hvis du har et lukket udendørs areal, kan du passende lade hundelemmen gå ud til den, så din hund har et udendørs areal at boltre sig på, mens du selv er på arbejde eller studie. På denne måde er hunden tilpas stimuleret og er ikke alt for ængstelig, når I kommer hjem fra arbejde eller skole. 

Vælg lemmen der passer perfekt til din bolig

Der findes et væld af forskellige hundelemme, som man kan vælge mellem alt afhængig af hvor stor din hund er og dermed hvor stor lemmen skal være. For eksempel er der mange funktioner, såsom magnetiske eller elektroniske låse på lemmen, du kan købe alt efter hvad du selv synes er mest sikkert for dig, din hund og ikke mindst dit hjem. Med disse låsesystemer kan du udstyre din hund med en chip på dens halsbånd, så den selv låser lemmen efter sig selv når den går ind og ud. Det er også den perfekte valgmulighed, hvis du har mindre børn, der ikke er gamle nok at gå tur med hunden når de kommer hjem fra skole, men så stadig har mulighed for at lege med hunden udenfor i et aflukket og trygt udendørsområde.