Det er vigtigt at sørge for at dyrke parforholdet, selvom der er gået børn, hus og have i det hele. I denne artikel finder du nogle hurtige gode råd om, hvordan I kan finde tid til hinanden selvom I har fået børn sammen. 

gåtur

Hvilken form for kvalitetstid skal I have? 

Det er først og fremmest vigtigt lige at klargøre, præcis hvilken form for kvalitetstid der er den rette for jer. Mange parforhold får meget ud af at købe et OBSESSIVE IMPERIA BABYDOLL SÆT hjem og have nogle mere intime stunder sammen. Men måske er det slet ikke det rette for jer? 

De intime stunder skal der i de fleste parforhold stadig være plads til. Men måske er det faktisk mere vigtigt for netop jer, at I sørger for at få jer nogle lange dybe snakke over et glas rødvin. Eller måske er det de lange gåture om søndagen, som I mangler i forholdet, hvor I kan få drøftet lidt af hvert? 

Alle forhold er forskellige og det er vigtigt at finde ud af, hvilken form for kvalitetstid der er den rette for jer. 

Billede af glade børn

Rekruttér familie og venner 

Hvis I gerne vil have tid til hinanden, så er det en god idé at rekruttere venners og eventuelle familiemedlemmers hjælp. Børnene skal jo passes af nogle. Og det kan få jer begge til at slappe gevaldigt af, når I er sammen, hvis I ved at børnene er i helt trygge hænder. 

Det kræver en mindre landsby at have børn og det er vigtigt at benytte sit netværk. De fleste mennesker vil da også gerne hjælpe der hvor de kan, fordi de gerne vil jer det bedste. Drag nytte af dette.