Har I allerede villa og volvo, men mangler I bare vovsen? eller er i bare blevet enige om at det er på tide at udvide familien, med en firbenede følgesvend? Uanset hvilket grundlag I har for at få en hund, så giver det rigtig god mening. Det er blevet en social norm, når man har en familie, at hunden bliver en del af den. Hvis I som familie ønsker en rigtig familiehund, så er en fransk bulldog et rigtigt godt bud. I denne artikel kan du læse mere om racen, og hvorfor den er idéel som familiehund.

En venlig og hengiven charmebøf

Det er ikke for sjov at hunden bliver kaldt menneskets bedste ven, lægger du den rigtige tid og energi i det, så får du også jordens dejligste hund. Men netop fordi det kræver tid og energi og man får et større ansvar er det også et valg, som skal overvejes nøje. Først skal der overvejes om tiden er der, dernæst om flere ferier om året kan skæres fra, medmindre man kan find en pasningsordning, men det er også vigtigt at finde den race der passer til dig og din situation. 

En fransk bulldog er generelt meget venlig og hengiven – og så er det bare en charmerende hund. Den er god til at tolerere børn og fremmede, men den kan godt være lidt udfordrende overfor andre hunde. En fransk bulldog knytter sig generelt til en person i familien. En af fordelene ved en fransk bulldog er størrelsen, den lille størrelse gør sådan så selv de små kan være med til at gå tur med jeres nye hund. Franske bulldogs er perfekte familiehunde, og hvis I tænker, det er en race for jer, eller at I gerne vil vide lidt mere om den, så kan I med fordel trykke på linket.