Det kan være svært at være enlig mor. Uanset hvor gamle dine børn er, vil der altid være udfordringer, som især bliver ekstra svære, fordi du bliver nødt til at klare dem på egen hånd uden hjælp eller pause.

At have en fed sommer kan for nogle nok virke som en urealistisk drøm, der nok desværre sjældent kommer til at gå i opfyldelse. Heldigvis passer det slet ikke, og du kan sagtens få en fed sommer sammen med dine børn.

Læs mere her, og bliv klogere på hvordan med kun tre simple råd, som alle nemt kan følge.

Vær tålmodig

Det er vigtigt, at du er væbnet med tålmodighed, når du skal planlægge din ferie sammen med dine børn – især hvis du er fraskilt eller deler myndighed over børnene med en tidligere partner.

I det tilfælde kan det kun anbefales at have klar og fast kommunikation indbyrdes mellem hinanden, så I ikke behøver at kappes om de forskellige opdelinger af børnenes sommerferier.

Husk, at børn jo for det meste faktisk helst bare gerne vil hygge sig, og det er derfor ikke altid vigtigt, at I tager vildt langt væk på tropisk charterferie, hvis det virker uoverskueligt.

drage

Tag ud at rejse

På den anden side kan det faktisk også være en rigtig god idé at tage ud at rejse som enlig mor sammen med dine børn.

Der er masser af steder i verden, der er sikre at rejse i, og hvis du ikke har lyst til at rejse alene, kan du også altid spørge en god ven eller veninde om at komme med.

Der er masser af muligheder ude i verden, og alt fra ferie i en slags storby til ferie langt ude på landet eller i naturen kan være helt vildt fedt for dig og dine børn.

Husk også, at du ikke behøver at knuse den helt store sparegris, bare fordi I skal ud at rejse. Der findes nemlig meget gode og billigere alternativer til fine hoteller og dyre regninger fra restaurant.

Hvis du har nogle venner i udlandet, kan du eventuelt kontakte dem og høre, om de har lyst til et lille besøg fra dig og dine børn.

På den måde bliver det både hyggeligt, billigt og I kan desuden også få masser af gode tips og nyttige oversættelser fra den lokale, der allerede kender stedet ind og ud.

Prøv derfor at tænke lidt ud af boksen, når det kommer til at rejse af sted ud i verden. Der findes mange forskellige alternativer, og du må bare være lidt kreativ.

Spørg også gerne dine børn om, hvad de egentlig selv har lyst til, og du kan endda også spørge dem, om de har nogle gode idéer – selv de mindste kan overraske!

Hyg dig med dine børn

Det vigtigste, du kan gøre, mens du er på sommerferie med dine børn, er at hygge dig og sørge for en god, komfortabel, let og sjov stemning for begge dine børn og dig selv.

I kan også hygge jer hver for sig, så du kan sagtens spille lidt på https://www.anybet.dk, mens børnene laver noget andet.

 

Det betyder måske, at du skal træne din viljestyrke lidt ekstra, men det er også sundt! Hav en god ferie!